KØBSVILKÅR

Betaling:

1. Bankoverførelse: Der indbetales til vores bank – Nordfyns bank 6861-1022010. Når betalingen er registreret sender vi varen eller træffer afgørelse om levering/afhentning. Varen skal være betalt 4 dage efter køb. Husk der kan gå op til 2 bank dage, inden vi kan se indbetalingen.
 

2. Skal varen afhentes/leveres skal der indbetales 25% af beløbet til vores konto - restbeløbet kan betales ved afhentning/levering.

 

Levering:

1. igenbrug.dk kan levere en gang om måneden på Sjælland – 250,-kr ved motorvejs afkørsel – andet kan aftales.

2. Du afhenter selv varen i butikken. igenbrug.dk Langstedvej 63, Langsted 5690 Tommerup.

3. Post Danmark - små pakker op til 5 kg sendes altid som forsikret pakke, hvis du ønsker anden forsendelse så er det på ejet ansvar – der kan sendes op til 20 kg med Post Danmark

4. Fragtmand – vi finder den billigste fragtmand.

 

Reserveret: 

1: Hos kan du sagtens reservere en vare, som du måske vil komme og kigge på. Vi kan dog kun reservere varen i 5 dage. 

 

Fortrydelsesret: 

1: Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne. Du sender os blot en mail, og så aftaler vi, hvordan/hvor/hvornår vi sender pengene retur til dig. Du afholder selv udgiften for returneringen. Er der opstået skader under transporten, er det Post Danmark eller fragtmandens ansvar. Har vi leveret, er det selvfølgelig vores ansvar, at varen når hel og ubeskadiget frem. 
2: Har du købt din vare i butikken er der ingen fortrydelsesret, da er varen købt som beset. Køber du varen som en gave, kan varen altid byttes. Der gives ikke penge retur, men du får et tilgodebevis på beløbet.
Vinni og Briand Hemmingsen | CVR: 20 77 07 08 | Langstedvej 63, 5690 Tommerup - Danmark | Tlf.: 27334902