www.dengamlegartnershave.dk/

Den gamle gartners have er et besøg værd. Her er mange krydderplanter, duftgeranium og meget andet. Tag selv kaffe eller madpakker med. Der er borde og bænke til fri afbenyttelse. Hvis I er et stort selskab, så ring i forvejen, så står Inge & Leif klar til at modtage jer.

 

www.humlemagasinet.dk/

Når I er på de her kanter, så kan man ikke komme uden om Humlemagasinet. De har mange flotte udstillinger og en fantastisk have. Se på deres hjemmeside, hvornår de har åbent.

 

www.kunst-gaarden.dk/

Man kan næsten ikke besøge Nordfyn uden at man kører på besøg på Kunstgården i Skovby. De er berømte for deres flotte udstillinger. Kunstgården rammer bredt, de har stort set noget for enhver smag og pengepung. De har desuden smykker, stearinlys, små fine gaveideer. Så har de ikke mindst en rigtig god café, med hjemmebag.

 

www.vastregard.com/

Kommer man i nærheden af Ljungby i Småland, vil det være en god ide at besøge Kikki & Jimmy på Västre Gård. Hos dem finder man mange fine ting, alt fra møbler over i småting, retro og rigtige gamle bondemøbler. De har rimelige priser, og så er der altid kaffe på kanden.

 

www.carlsh.dk/

Carlshøj har utrolige lækkre ting fra bl.a. Frankrig. Et kæmpe udvalg af zinkbaljer, badekar og store zinkspande, som er super skønne. Masser af gamle havemøbler, ting du ikke ser mange andre steder. Carlshøj har desuden flere sider med link til et hav af butikker, både her i landet men også i Frankrig. Besøg den og få inspiration.
 
 
 
Den lille planteskole som oser af hygge. Planter og gamle ting blander sig med hinanden. Et besøg hos Mariann & Ronald, kan få selv mig gjort have intereseret. Tjek hjemmeside for åbningstid.
 
 
 
 
 
 
Stalden midt i Hejls er et helt forrygende sted med mange sjove tiltag. Butikken bugner af gode vare og der er en god atmosfære. Læs mere om stedet på hjemmesiden. Der er det også muligt at booke en stand, hvis du har mod på at sælge.
 
 
 
 
 
Kramboden er et helt fantastisk sted. Her finder du næsten alt hvad hjertet begær af små og store ting, nye som gamle. Knud (som ejer stedet) er bl.a. uddannet gørtler, så hvis du har et gammelt håndtag eller lås som du gerne vil ha' fornyet, så kan du trygt henvende dig her. Der kan skrives meget om Kramboden men tag på besøg der, så kan du se hvad jeg mener. 
 
 
 
Ninette er blevet en sød "kollega" som man kan udveksle ting og tanker med. Ninette har fået hjemmeside, besøg Shopperiet der eller kør over til Ninette og hendes butik i Børkop. Hun har en utrolig fin butik med en blanding af nye og "gamle" vare. Kaffe,te, spændende senneper, olier, bare for at nævne noget af det du kan købe. Alt i alt er Shopperiet en fantastisk levende butik.
 
 
 
Rosenhjem.dk er en rigtig fin interiør netbutik. Netbutikken rummer både gammelt og nyt. Susanne som indehaveren hedder, elsker at finde gamle ting og istadsætte dem.
 
 
 
 
 
Vinni og Briand Hemmingsen | CVR: 20 77 07 08 | Langstedvej 63, 5690 Tommerup - Danmark | Tlf.: 27334902